Mobilni dostop | E-pošta | Zemljevid strani |  |  | 
Išči:
Koroška cesta 160, 2000 Maribor
Telefon: +386 2 22 93 840
E-mail: ff@um.si
Kje smo?

   

Znanje več jezikov v današnjem globaliziranem svetu ni več samo prednost, ampak je postalo že skoraj nepogrešljivo. Večjezičnost spodbuja tudi Evropska zveza, ki se zaveda potrebe znanja jezikov in pomena raznolikosti, zrcaljene skozi različne jezike.

Na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru organiziramo začetne jezikovne programe in izpopolnjevalne jezikovne programe na več težavnostnih stopnjah v skladu s skupnim evropskim jezikovnim okvirom.

Prijavnica

Naš nabor jezikovnih programov vključuje kar šestnajst tujih jezikov in slovenščino za tujce. Podrobnejše informacije o posameznem jezikovnem programu so navedene v zavihku "Jezikovni programi".

V našem pooblaščenem izpitnem centru Goethejevega inštituta lahko opravljate tudi certifikatne izpite Goethejevega inštituta, v študijskem letu 2013/2014 pa smo začeli izvajati tudi pripravljalne tečaje za opravljanje mednarodno veljavnih certifikatnih izpitov iz angleščine: FCE, CAE in IELTS.

Naše jezikovne programe poučujejo domači in tuji lektorji, ki so zaposleni na Filozofski fakulteti, ter usposobljeni zunanji sodelavci - izkušeni profesorji tujih jezikov v sodelovanju z naravnimi govorci, zato Vam lahko ponudimo najkakovostnejše jezikovno znanje in najsodobnejše metode poučevanja. Jezikovni programi so standardizirani, lahko pa jih prilagodimo tudi željam in zahtevam naročnika.

Praviloma izvajamo trideseturne jezikovne programe, po želji naročnika v primeru zakupljenih programov pa so lahko tudi daljši ali krajši. Izobraževanje poteka enkrat ali dvakrat tedensko po dve ali tri šolske ure v popoldanskem oz. večernem času, v primeru zakupljenih tečajev pa se urnik prilagodi skupini oz. naročnikovim željam. Nudimo tudi individualno učenje tujih jezikov in konzultacije z naravnim govorcem.

Izobraževanje poteka v prostorih Filozofske fakultete Univerze v Mariboru na Koroški cesti 160, v primeru zakupljenih tečajev pa tudi v prostorih naročnika.

Na jezikovne programe se prijavite tako, da izpolnite prijavnico in nam jo pošljete po elektronski ali navadni pošti, lahko pa se oglasite osebno v pisarni Centra za vseživljenjsko izobraževanje na Filozofski fakulteti. V kolikor uveljavljate popust za študente ali upokojence, prosimo, da prijavnici priložite kopijo potrdila o vpisu oz. odrezka od pokojnine.

KONTAKTI

Telefon

02 22 93 805

Elektronska pošta

cvi.ff@um.si