Floury Food Safety Training From Virtual To Reality – FFS

Center za ekoremediacije (ERM) Oddelek za geografijo Erasmus+
Šifra projekta
2016-2-TR01-KA205-036086
Začetek projekta
1. 9. 2016
Konec projekta
30. 9. 2018
Financer
Evropska komisija
Program
Erasmus+
Koordinator
ÖZ TÜTÜN IS SENDİKASI, Turčija
Partnerji

ILLLA –Uluslararasi Hayat Boyu Ogrenme Dernegi (Turčija); Danmanr . Danmar Computers Sp. Z O. O. (Poljska); IFOA – Istituto Formazione Operatori Aziendali (Italija); Asspian Sicilia – Confcommercio Imprese Per L'Italia (Italija); Instituti Principle Real – Associacao Para A Inovacao E Desenvolvimento (Portugalska); Univerza v Mariboru, Filozofska fakulteta, ERM center (Slovenija)

Vodja na FF
red. prof. ddr. Ana Vovk
Člani na FF
Janja Lužnik, Petra Vrhovnik

Cilj projekta je bil glede na zahtevnost področja zagotoviti varnost javnega zdravja z zagotavljanjem kakovosti in varnosti v sektorju proizvodnje živil tako, da se posodabljajo poklicne kvalifikacije s tehnološkimi izboljšavami, tako za  mlade, ki že delajo v živilskem sektorju kot za mlade, ki še niso zaključili izobraževanja in so brezposelni.

Spletna stran projekta: https://www.ffsproject.net/sk/

Prispevek o zaključnem dogodku Virtualni mlinar: https://www.youtube.com/watch?v=tp3cCTZZm9s

Facebook stran: https://www.facebook.com/ffs.eu.9

Skip to content